…..var det igår i Mullsjö, vi hade bara hos oss på Slättebråten 18,5 grader. Jag & Nala var hos veterinären igår och hon blev “friskförklarad”. Skulle bara fortsätta med örondropparna i två veckor till, men jag behöver inte åka dit igen på återbesök. Sedan hade jag rallykurs på June på kvällen och det var ju som en tidig försommarkväll. Helt underbart med ljumna vindar och solen värmde. Men det går ju rykten att det kan komma snö! Det är ju väntat i och för sig, det är ju bara mars och på väg in i april.

Idag står Anders & en vän och spacklar gipsväggarna, det är ju som sagt var lite skruvhål.smiley Men de kämpar på! Så duktiga så! Det börjar ju närma sig slutet på själva byggandet. Jag själv ska försöka ta tag i att göra färdigt min reklambroschyr som jag ska ha med mig på “Hunden i city”. Men jag fastnade här…..måste ju lägga ut mina nytagna bilder….

Ha det så gott och ta hand om varandra!

Kramis