…..så tar jag mig tid att skriva lite här på bloggen! Ni kanske är lite intresserade av vad som händer här på Slättebråten! Värmen orkade hit med så nu har vi haft några fina dagar med mycket sol!smileylata dagar i solen…..nja inte riktigt! Upp tidigt för att promenera alla vovvar innan det blir för varmt. Det är full ruljans här och nu har det äntligen (kanske lite sent men jag är ju inte alltid snabb) landat att jag har världens bästa arbete. Glada medarbetare som möter en med ett viftande varje dag. Härliga hussar & mattar som jag träffar. Det är ett mycket viktigt ansvar jag har, jag tar hand om andras allt!smiley Varje hund har en egen personlighet!

Det har varit fullbokat här & det var en skön känsla! 8 boxar med hundar! Det trodde jag faktiskt inte när vi öppnade men det är skönt! Det visar ju på att vi har satsat helt rätt att vi satsar på kvalitet istället för kvantitet.smiley Än så länge så har jag inte en helledig helg förrän i september men det hinner nog ändra sig!

Anders är iväg på hästtävling och fotar, första gången för honom och det har nog gått kanon som vanligt. Så hela helgen är det hästar & vovvar för hans del. Superkul!smileyDet var nog väldigt varmt för honom idag…..hoppas att han inte blivit allergisk!

Kantarellkursen har kört igång och det är ett härligt gäng! De kommer garanterat lära sina hundar att hitta svamp. smiley Vidare på kursfronten så börjar valpkursen den 20:de augusti och aktiveringskursen den 9:onde september. Det kommer även vara en föreläsning om Aloe Verans unika egenskaper både på människor & djur, samma kväll kan man få sin hund fotad av Anders helt gratis. Detta kommer ske den 23 augusti kl.19.00. Lättast anmäler du dig via mail eller ringer. Fikabordet står framdukat! Passa på att höra om aloe vera och få din hund fotad!

Nu ska jag snart lämna ut en cockerspaniel tjej! Sedan ska det städas och desificeras för nästa hund som ska in imorgon. Det är nästan fullt denna helg med. 2 boxar lediga…

Lägger in några härliga bilder på soldyrkande hundar, deras husse & matte är själva iväg på solsemester.

Ha det så himla skönt passa på att njuta av värmen för det ryktas att det ska bli sämre väder…