…..lite kanske!smiley Det är ju inte en av mina starkaste sidor, det har ni ju säkert läst ett par ggr här….jag skyller på att jag inte har tiden. Jag är ju så upptagen mest hela tiden hinner inte med någonting.

Hösten har kommit eller åtminstone varannan dag. Det är sommarvärme idag och nästa dag så är det regn och rusk. Det är bara att njuta när det är sådana här dagar med hög klar luft och de sista gräshopporna spelar i det höga gräset. Det är mumma för själen att gå i kvällssol och höra detta underbara ljud! Tyvärr så säger de att det är något som man slutar med att höra ju äldre man blir. Suck! Men så gammal är jag ju inte än bara 25 år.

Här på mitt arbete är det full fart som vanligt. Har faktiskt hunnit med att måla två knutar idag! Nu kommer Anders “skälla” på mig, jag målar med min arm som inte är i bästa skick plus att jag står på en stege. Ajabaja Petra! Envis är jag ju och det vet han ju. Jag tror att han faktiskt innerst inne gillar den egenskapen. Åtmminstone i vissa situationer de andra skulle han nog vilja sätta av mig i en öde skog eller något liknande!

Ikväll så är det valpkurs, det är härligt att se hur valparna utvecklas. Våran Nike är ju lite i “slyngelåldern” hon förstår inte allt vi säger plus att hon har lärt sig visa “fingret” ibland när vi kallar på henne! Som tur är så går det ju över. Just nu ligger hon hos mig i butiken hon är ju den eviga rymmaren! smiley

Naturen här uppe hos oss har ändrat sig på ett par dagar. “Min” kantarellskog har minskas ned något. smiley Anders tycker det är fint. Jag är ju så himla konservativ säger han! Jag har bara sett en positiv sak med detta kalhygge, det kanske blir lite mindre knott & mygg! Jag kommer väl så småningom se det vackra som Anders ser! Just nu ser jag bara ett virrvarr av träd & ris och sargad mark!

Min kantarellkurs hade sitt avslut förra veckan och alla fick MVG! De gjorde en strålande insats i det lite trista vädret.

För er som missat och kanske är lite intresserade så har jag dykt upp på facebook igen. Jag raderade lite i mitt förflutna, det var så enkelt bara ett knapptryck. Det är nog bra för mitt lilla företag det är ju den anledningen som jag gick med igen! Anders är också med igen!

Nu ska jag börja rasta lite dagishundar innan de ska börja åka hem!

Kram kram på ER!