….känns verkligen mycket nära idag, blåsigt, mörkt & regnigt! Brrr! Idag ville jag verkligen bara ligga kvar en stund under täcket. Det är ju faktiskt lite jobbigt att gå upp när det är mörkt ute! Men nu står jag upp och skriver lite på bloggen, väntar på dagishundar plus att jag hoppas regnet avtar lite innan jag ska gå ut med vovvarna.

Denna helgen har faktiskt varit lite hektisk åtminstone för Anders. Vi hade en lift hemma för att måla gavlarna på pensionatet och att hamla ned lönnarna. Modigt av honom och stå upp och kapa ner träden försöka passa in medan vinden mojnat! Men nu är träden fina och de kommer bli finare nästa år! Gavlarna är målade så att väggarna klarar av blåsten nu i höst/vinter…..

Jisses, det känns som om jag inte kan sluta gäspa idag! Verkligen måndag!

Måste bara tala om att Anders körde upp mig i liften så högt man kunde, första gången var för att kolla om jag vågade upp 15 meter, det var lite otäckt när vinden fick tag i korgen. Andra gången var för att fota lite från höjden, tredje gången var åter foto fast från en annan vinkel. Det blev faktiskt riktigt tuffa bilder. Jag överlevde men det är ju inte så att man dansar runt på ett ben där uppe i luften. Jag vågade trots min höjdrädsla…helgens adrenalinkick!

Jag hann även med aktiveringskursen, det är så kul att se hundarnas förväntan på vad de ska göra. Många glada skall i skogen och glädjerop när de hittar snusdosor, köttbullar i träden och i stubbar. Ikväll så är det valpkursen, härligt att se framstegen!

Ska ni köpa nya reflexkoppel eller lampor som blinkar? Jag har 10% på reflexgrejorna i butiken. Det är bättre att synas “för” mycket än inte ha något alls. Det är en billig livförsäkring både för dig och vovven!

Nu ska jag ta emot dagishund!

Ha en underbar dag fast det inte ser så ljust ut just nu!

Kramis