…..till ljuset. Nåja, snön lättar ju upp tillvaron och gör att det blir ljusare när man är ute på kvällarna och rastar vovvar! Det är en otroligt skön känsla för både kropp och själ att gå i mörker helst ska månen lysa upp! Så vackert när det gnistrar i snön och det är så tyst så det gör ont i öronen. Tycker synd om dem som inte fått uppleva detta! Min själ mår bra av detta! Jag ser att jag var ute här i oktober, hahaha, underbart! Det kan vara lite stressande att hålla allt uppdaterat. Nu tror jag ju inte att det är så många miljoner som läser min lilla blogg! På tal om uppdateringar, det ska uppdateras på facebook, hemsidan och helst här. Men jag märker faktiskt att det börjar ge lite resultat på facebook att man är aktiv där! Jag lägger ju ut bilder som jag fotar, nu är jag ju inte så duktig som min underbare man, han får ju bra bilder hela tiden medan mina är…. ja vi kan kalla dem lite konstnärliga, väldigt duktig på att få dem i olika hörn, närbilder. Men jag tycker de har sin charm! smiley

Ska faktiskt investera i en lite modernare kamera, det blir min julklapp till mig själv i år! Den jag har är väl en av de första modellerna!

Så ni som läser den blogg och har haft din hund här kolla in hemsidan så finns säkert din hund där! Kommentera gärna, var inte blyga. Kul att se vem som är inne på hemsidan eller så går du in på facebook och gillar “Bringsjö´s Pigga Hunden”.

Ursäkta, nu ska jag lämna ut en staffetjej. Återkommer strax! Ni kan ju passa på att pudra näsan eller fixa en kopp te eller kaffe…smiley

Nu är jag här igen. Kallt ute.

Vad har annars hänt sedan oktober? Jag var ju lite arg på min arm men det har skett förändringar där. Jag går på sjukgymnastik och det kommer ta tid eftersom jag gått så länge med detta. De sa till mig att jag aldrig skulle gått till Previa i första hand. Så vi lägger all skuld på Previa! smiley Inte på mig själv som är en envis tjej med alldeles för hög smärttröskel för att inse att man skulle trappa ner lite. Så är det! Men nu är jag så mycket bättre, tror till och med att min Anders märkt att jag inte är så arg & frustrerad längre. smiley Jag fick börja med akupunktur med svag ström i och det är så skönt när den molande värken har försvunnit. Detta gjorde jag fem gånger och nu går jag och stryrketränar två ggr i veckan under uppsyn av en härlig sjukgymnast! Jag vill ju bli bra NU, tålamod är ju inte någon egenskap som jag har. Men för att det ska bli helt bra får det ta den tid det tar. Nu blev det mycket om min arm, det har ju hänt mer…det har varit fullt upp på arbetsfronten. Anders & jag hade en LEDIG helg ihop i november och det var skönt men kändes lite konstigt! Tänkte flera gånger efter att jag inte glömt en hund.. smiley Jag har även hjälpt Anders med att packa förskolebilder, det kändes som jag var tillbaka på ruta ett, jag började ju min jobbkarriär på Foto Design med att plocka skolbilder. Kul att jobba ihop med min Anders!smiley han är så duktig!

Nu väntar jul & nyår och det är vovvar här med. Det ska bli intressant att göra bokslut!

Nu ska jag städa boxar och ge lite pensionatshundar mat!

Lägger ut lite vinterbilder! Så ni som är på varmare breddgrader ser hur vi har det på Slättebråten!

Kram på er!