…..på er alla där ute i cybervärlden!

Nu var det dags igen för lite nedplitande om livet på Slättebråten. Sist jag skrev så var det så mörkt så mörkt nu är vi på väg mot ljuset och det lättar upp sinnet betydligt. Fåglarna har börjat vakna till liv och då känner jag att det spritter i själen, varje dag ser jag att det är längre ljusare. Våran utebelysning & lampor i fönstren går ju på ljuset och det märks varje dag att de tänds senare! UNDERBART!

Töserna mår bra! MEN Bella har varit dålig och varje dag som går utan att hon får kolik är positiv. Vi trodde för några veckors sedan att hon var så illa däran att vi skulle få ta bort henne. Det var inte alls kul när mannen tog henne till djursjukhuset och jag pussade henne på huvudet och sa hejdå! Hon hade svullnat upp i magen och var helt hysterisk. Det var inte så jag hade planerat det! smiley Sjukhuset trodde det var magomvridning och då hade det bästa för henne varit att hon fått somna in. Hon är ju snart 13 år. Hon ska inte genomgå någon mer operation i magen, det har hon gjort tillräckligt i sitt liv! Men när mannen kommer till veterinären är hon hur pigg som helst. De röntgar henne och ser att det är en del gaser i tarmarna. De trodde att det var en omvridning som gått tillbaka. Så hon kom hem igen och nu så går hon på lättsmält mat och får mat flera gånger per dag! Lyckan är fullständig för henne! Men det är jobbigt för våra psyken att hela tiden ha koll på henne efter hon fått sin mat. Hon har haft några återfall och det är väldigt jobbigt för själen! Vi vet ju att det snart kan vara dags men det är jobbigt! Småtöserna är också lite oroliga, lillfisen Nike känner nog av att Bella inte är lika rask som innan så det har varit lite tjafs mellan dem men Bella är fortfarande chefen!smiley Nala är ju som hon är hon går här och vaktar sitt “pensionat” och hjälper gärna till när någon inte sköter sig! Då växer hennes horn ut! smiley

Vi har det lite lugnare på bygget men bokningarna börjar komma in för sommaren och det känns så långt dit. För några veckor sedan fick jag en längtan till grillat & ett glas vin på altanen en ljummen kväll! Just denna kväll var det -20 grader ute! Så sommaren ser lovande ut och tiden fram dit med! Några dagar har vi varit lediga och det är konstigt men samtidigt njuter man lite av sovmorgon! Bringsjö´s Pigga Hunden har desstom varit med i radion, jag fick träffa min favorit på P4 Jönköping han har verkligen förgyllt mina dagar när jag gick och släpade fötterna på Mipac. Jag passade även på att göra lite reklam! Det retar ju alltid någon! smiley

Om du som läser detta funderar på att gå kurs hos oss, vänta inte för länge…..kurserna fylls på sakta men säkert. Underbart! Till och med kantarellsökskursen börjar fyllas! Rallylydnaden får jag dela upp i två kurser! Härligt!smiley

Nu ska jag börja jobba lite igen! Städning återstår på programmet och ge pensionatsgästerna kvällsmat!

Ta hand om varandra!

Kramis